Montag, 4. April 2011

Fethullah Gülen'e Büyük Övgü

Fethullah Gülen'e Büyük ÖvgüAK Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Avukat Ali Haydar Dereli, M. Fethullah Gülen Hocaefendi için yapılan açıklamalara sert tepki gösterdi. Dereli açıklamasında şunlara yer verdi:
"En iyi yatırım, insana yapılan yatırımdır" anlayışı ile Türkiye'nin her köşesinde eğitim yuvaları açılmasını sağlayarak milletin hizmetine sunan, Dünyanın 160 ülkesinde açtığı binlerce okulu ile Türk Bayrağını, İstiklal Marşını, güzel Türkçemizi ve kültürümüzü dünyaya sevdiren, adına dünyanın her yerinde kürsüler kurulan, Mevlana'nın "ne olursan ol yine gel" sözünü "Ne olursan ol ben yine de gelirim" düşüncesiyle geliştiren M. Fethullah Gülen Hocaefendi için yapılan açıklamaları üzüntü ve esefle karşılıyorum.
Kendisi de hukukçu ve eski bir Baro Başkanı olan Mersin Milletvekili İsa GÖK'ün açıklamaları, hukuktan ve adalet anlayışından yoksundur. "Suçluluğu ispat oluncaya kadar herkes masumdur" karinesi uluslar arası hukukun bir kuralıdır. Hakkında verilen bir ceza olmadığı halde, Hocaefendi'yi meclis kürsüsünden suçlamak, hem de hakaretamiz ifadeler kullanmak bir insana, hele de bir hukukçuya yakışmamıştır.

Zirvede Zırva Olmaz

Sayın Gök'e, TBMM'nin milletin zirvesi olduğunu ve Serdengeçti'nin "Zirvede Zırva Olmaz" sözünü hatırlatıyoruz. Günümüzde en kolay ve en çirkin şekilde tanınmanın yolunun, hizmetleri ile milletimizin ve dünyanın saygısını kazanmış Hocaefendi'ye saldırmaktan geçtiğini sananlara, en güzel cevap yine kendisinden gelmiştir. Yapılan hakaretlere rağmen, Hocaefendi millet ve memleket sevgisini göstermiş, "Kaos isteyenlere prim verilmesin" açıklamasını yaparak, güneşin balçıkla sıvanmayacağını anlatmıştır.
Çağımızın Ahmet Yesevi'si olan Hocaefendinin, hiçbir dünyalık gözetmeden Allah Rızası ve insan sevgisi için başlattığı kutlu yürüyüş çığ gibi büyümeye devam etmektedir. 2023 Lider Ülke Türkiye'sinin temellerini eğitimle 30 yıl önce başlatmıştır. Onun dünyanın her yerinde sevgi temelli yetiştirdiği öğrenciler, ülkelerinde bugünün ve 10 yıl sonranın yöneticileri olacaktır. Bu yöneticiler, öğrenci iken gördükleri sevgiyi, yönetici olduklarında ülkemize, milletimize ve insanlığa sevgi olarak göstereceklerdir. Seçimlerin yaklaştığı her dönemde uygulamaya konulmak istenen kaos tacirlerini sevindirmeden, milli birlik ve bütünlüğümüzü koruyarak, karşılıklı moral değerlerimize saygılı, insanlık sevgisi özünde nice yarınlar diliyorum. Herşey Türkiye İçin, Herşey İnsanlık İçin.

Haberform.com
fgulen.blog.de